duminică, 27 septembrie 2015

10 proiecte de succes OCTAGON: Olympia Tower- fresh, modern, central

Care este cea mai importanta conditie pe care trebuie sa o aiba in vedere un dezvoltator atunci cand investeste in constructia unui hotel? “Location, location, location” spunea Conrad Hilton, fondatorul celui mai faimos lant hotelier din lume: Hilton Hotels. Remarca este valabila si in cazul a cel putin inca doua tipuri de constructii care atrag un numar mare de persoane: centre comerciale si cladiri de birouri. Accesul facil la mijloacele de transport in comun si apropierea de centrul orasului sunt esentiale pentru confortul vizitatorilor sau ocupantilor acestor tipuri de cladiri.
Olympia Tower- cladirea finalizata

Cladirea de birouri Olympia Tower indeplineste pe deplin conditia legata de locatie.  Amplasata intr-o zona central a capitalei, in apropierea Pietelor Alba Iulia si Muncii, pe Blvd. Decebal Nr. 25- 29, Olympia Tower atrage atentia prin formele si liniile neregulate imbinate in mod inedit, care compun o imagine moderna si proaspata. Constructia este remarcabila si prin echilibrul perfect creat intre zonele iluminate natural puternic si cele umbrite cu ajutorul unor elemente arhitectonice inteligent plasate.

Olympia Tower are o suprafata totala inchiriabila de 9,555 mp, desfasurata pe 12 etaje, parter si 3 nivele subterane.Este unul dintre primele proiecte de birouri, care au inclus atat lucrari geotehnice cat si lucrari civile, executate de OCTAGON.
Olympia Tower- lucrari de suprastructura

Compania a fost contractata de constructorul grec Aktor pentru  a executat lucrari de fundatii si structura. OCTAGON a realizat lucrari geotehnice constand in pereti mulati D 600 mm, piloti de fundare D 880 mm si grinda de coronament – 60 X 150 cm. OCTAGON a continuat constructia cu lucrari de infrastructura & suprastructura din beton armat pentru cele 3 nivele subterane, parter si demisol. Proiectul a fost livrat in martie 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu